מה עושים מקרשי סקייטבורד ישנים, כבר כתבנו על זה לא מעט, למחזר, לחתוך, להדביק וליצור רהיטים ואביזרים שווים ביותר! אבל למה להתרחק כל כך, למה לא להשתמש בחלקי סקייטבורד בשביל משהו שנשאר במשפחה, או לפחות לבן דוד קרוב של הסקייטבורד…
אז אם לא ניחשתם עד עכשיו, הבן דוד הקרוב/רחוק (תלוי איך מסתכלים) של הסקייטבורד הוא כמובן הסנובורד, רבים מגולשי הסנובורד הם סקייטרים בנשמה, אם בסטריטסקייט או בלונגבורד בחורף שהכל רטוב או מושלג את מאפסנים את הסקייטבורד או לונגבורד שלהם ונודדים אל הפסגות המושלגות כדי לגלוש בסנובורד. ואיך בכל זאת אפשארות לעשות את החיבור? בטח תשאלו, אז העיצובים של קרש הסנובורד לעיתים מקבלים נראות של סקייטבורד, ככה לגולשים אין רגשי אשמה והם מרגישים שהסקייטבורד שלהם עמוק בלב, למרות שהם בעצם גולשים על סנובורד.
הפעם בסיפור שלנו, דייב לי (Dave Lee) הבעלים של Signal המייצרת קרשים לסנובורד, החליט לייצר קרש סנובורד חדש, המבוסס על חלקי סקייטבורד ממוחזרים, כמחווה לסקייטרים הגולשים.
השלב הראשון היה לאסוף עשרות קרשים ישנים שנמסרו לו באדיבות חברת Element יצרנית הקרשים, להסיר מהם את הגריפ (נייר הזכוכית שמודבק על החלק העליון) ולחפש גרפיקות מענינות שמהם אפשר יהיה להרכיב קולאז’.
השלב השני, היה להתחיל לחתוך מתוך הקרשים שנאספו והוכנו חתיכות שמהם יורכב הבורד החדש, הדגש היה על מציאת גרפיקות איכותיות ומעוררות השראה. לצורך כך, ביקש דייב מיצרן הסקייטבורדים המפורסם פול שמיט (Paul Schmitt) מחברת PS Stix שנענה לאתגר והקצה את הסדנה שלו לטובת הפרויקט.
השלבים הבאים, כבר הפכו למורכבים יותר, וכללו הדבקה מיוחדת, הכנת גרפיקה לחלק התחתון של הבורד וקילוף הגרפיקות שנוצרו לכדי טפט שניתן להדבקה. מורכב מורכב, אבל אפשרי בהחלט, חלום שנרקם במוחו של דייב הפך תוך ימים בודדים לחלום שהתגשם! התהליך והתוצאה הנפלאה כאן לפניכם בסרטון:
ו..רגע לא לדאוג, ליקטנו עבורכם את הרגעים השווים מהסרטון אם אין לכם כמה דקות מיותרות: